edinteriorisme

Oferim un servei integral i complet d’interiorisme involucrant-nos en totes les fases del disseny des de la concepció a la seva finalització.

Desenvolupament conceptual:

Des del nostre primer contacte l’enfocament és escoltar i fer les preguntes pertinents, conèixer la seva visió, expectatives, terminis i pressupost, així com les necessitats funcionals i l’estil. Entenem que la comunicació és la clau per a un disseny reeixit.

Planificació del disseny:

Un cop determinades les seves necessitats, la seva visió i restriccions començarem per produir un “mood board” per abordar el projecte amb idees inicials i estil general. Es comencen a prendre les decisions específiques de cada element de disseny alhora que es consideren les condicions existents de el lloc.

Elaboració de documentació tècnica:

Ideem els detalls necessaris perquè el projecte pugui cobrar vida. Això inclou el desenvolupament de plans, acabats, il·luminació, elecció de materials i mobiliari, entre d'altres, tenint en compte les especificacions d’instal·lació.

Visualització 3D:

Dins dels serveis que oferim es destaca el modelatge d'una maqueta 3D que ajudarà a mostrar tots els components del disseny en una sola imatge, ajudant a visualitzar l’espai abans de dur a terme el projecte, tant com si ho hem desenvolupat nosaltres o vol veure com queda una idea abans de d’executar-la. Destaquem la nostra especialització en renders hiperrealistes d'alta qualitat amb més de 15 anys d'experiència.

Assistència tècnica:

Realitzem el control durant el temps que duri l'obra per assegurar-nos que els treballs que s'estiguin realitzant es corresponen amb el projecte, resolent els dubtes i imprevistos que puguin sorgir per tal de garantir la qualitat del resultat final.

Direcció d'obra:

Efectuem les visites necessàries, concretem reunions i proveïm la documentació addicional que calgui perquè la seva visió es faci realitat. Entenem l’estrès darrere d'un procés constructiu i treballem de la mà per garantir la seva conformitat.

Aparadorisme:

Ens concentrem en aconseguir que un aparador digui el millor del que ofereix un comerç, des de l'originalitat del concepte a tots els altres components com són la composició, la il·luminació i els detalls que ho facin destacar.

Home staging:

Preparem residències per a la venda en el mercat immobiliari. L'objectiu de la posada en escena és fer que una casa sigui atractiva per al major nombre de compradors potencials, venent així una propietat més ràpidament i per més diners.

Adreça:
  • C/ Bonavista 33, 1-4
  • AD500 Andorra la Vella
  • (Andorra)
Contacte:
  • Tlf.+376 68 46 89
  • ecastillo@edinteriorisme.com